Over ons

Hoe zorgt u als bedrijf of instelling ervoor dat uw boodschap echt landt bij uw doelgroep? Welke media zet u in en hoe zorgt u ervoor dat uw informatie inhoudelijk boeit, beklijft en aanzet tot actie? Dat is waar Pulse Media Group (PMG) zich over buigt. PMG ondersteunt organisaties bij het verwezenlijken van marketing- en salesdoelstellingen. Daarvoor zet PMG een cross-mediale benadering in.

UITGEBREIDE MARKTKENNIS

PMG biedt zowel kleine als grote organisaties passende oplossingen om hun verhaal richting hun doelgroep te communiceren. Daarbij richten wij ons expliciet op het bedrijfsleven en de zorg. De ondernemende media-adviseurs van PMG kennen deze markten als geen ander en adviseren u over de best passende oplossing. In alle gevallen gaat het erom uw boodschap via een inhoudelijk goede vertaling aan uw doelgroep kenbaar te maken. Dit doet PMG op een kwalitatief hoogstaande manier met inhouse redactie en vormgeving.

MISSIE EN VISIE

Door voortdurend in te springen op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media en marketing, ziet PMG talloze kansen voor de toekomst. Een toekomst waarin het bedrijf op basis van duurzame partnerships en klantrelaties binnen Nederland en daarbuiten actief zal zijn in het communiceren richting verschillende doelgroepen.

Financieel manager

Robby Bostanci

Media-adviseur

Stijn Ettes

Commercieel directeur

Maarten Le Fevre

Redacteur

Laura Fransen

Salesmanager

David van Haasteren

Media-adviseur

Rico Hoeboer

Salesmanager

Sebas Touati

Media-adviseur

Michelle ter Laak

Florieke Leenders

Business developer

Jeroen Mol

CEO

Paul van Vuuren

Hoofdredacteur

Marianne Rijke

Redacteur

Remco Roffel

Corporate recruiter | HR

Janette Vos

Media-adviseur

Mehek Zaidi

Salesmanager

Annemijn van der Veer

Redacteur

Nina Visser