Werken bij

Wie is PMG?

Pulse Media Group is een jonge enthousiaste mediaorganisatie gevestigd in de Millennium Tower te Amsterdam. Gedreven professionals brengen iedere dag de marketingbehoefte van de klant in kaart en vertalen die in een op maat gemaakte mediacampagne. In welke fase van de marketingketen bevindt een product of dienst zich? Deze vraag is relevant om de juiste mediaproducten van PMG aan de klant te koppelen.

Flexibiliteit en maatwerk worden gerealiseerd doordat PMG alle expertise heeft ondergebracht in de afdelingen redactie, commercie, online, marketing, finance, DTP en administratie. PMG is actief in de zorgsector, overheid/semi-overheid, dienstverlening en de totale zakelijke markt.

Cultuur

Binnen PMG staan vrijheid, creativiteit en het realiseren van doelstellingen centraal. ‘Work hard, play hard’ is het motto. We kunnen ons perfect vinden in de quote van hockeycoach Marc Lammers: Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.

Binnen PMG hebben we sterk het geloof dat de plezier, ambitie, drive en vrijheid resulteren in het behalen van zowel persoonlijke als zakelijke doelstellingen.

Let’s make it happen!

KLIK HIER