Werken bij

Media-adviseur (sales)

Heb jij een passie voor sales en ben jij in staat om prospects en klanten te enthousiasmeren voor onze producten? Heb jij affiniteit met media en ben jij op zoek naar een energieke en ambitieuze organisatie? We groeien hard en we willen graag dat jij meegroeit met ons!

Waarom Pulse Media Group?
Pulse Media Group (PMG) is een landelijke toonaangevende uitgever op het gebied van innovatie, opinie, nieuws en ontwikkelingen binnen de zakelijke en gezondheidsbranche. Iedere maand brengen wij in eigen beheer meerdere themabijlagen en een magazine uit bij diverse kranten en magazines, waaronder de Volkskrant, Trouw, Elsevier weekblad, MT en Arts & Auto. Daarnaast publiceren wij online specials en content op onze online platforms.

Wij zijn het mooiste mediabedrijf in Amsterdam in een gloednieuw pand met oa. een tafelvoetbal, tafeltennis, dartbord en een heuse Arcade Classics videokast! Je krijgt veel vrijheid, zelfstandigheid en je werkt nauw samen met je buddy van de redactie.

Wat PMG uniek maakt? De combinatie van hoogwaardige journalistiek (redactioneel en commercieel), de informele bedrijfscultuur en de gezelligste collega’s! Je zult tot het uiterste worden gedreven, maar successen worden altijd groots gevierd!

Wat ga je doen als Media Adviseur?
Je bent salestijger, projectmanager en uitgever in één! Je specialiseert je in het verkopen van onze producten bij brancheverenigingen en commerciële marktpartijen. En dit doe je met veel enthousiasme!

Je hebt een passie voor sales en gaat hen zeer interessante on- en offline content verkopen via een inspirerende telefoon- of face to face gesprek. Je geeft het juiste advies en een passend aanbod, gericht op de wensen, behoeften en doelen van de prospect. De focus ligt op het binnenhalen van new business. Van het eerste telefoongesprek tot het sluiten van de deal. Een jaarplanning, een CRM-systeem en een consequente pipelinerapportage zijn jou niet onbekend.

Daarnaast ben je volledig verantwoordelijk voor jouw eigen thema. In het creatieve proces krijg je veel vrijheid en is het aan jou om de richting van het thema en bijbehorende klanten te bepalen.

Waarom we jou willen?
Je bent in staat om vertrouwen te winnen en je kunt met jouw doelgroep op C-level niveau meepraten over hun vakgebied en traceert daarin ook kansen voor productontwikkeling.

Je houdt van het genereren van new business en je wilt jezelf continu verbeteren om door te groeien. Jij weet dit alles om te zetten in resultaat en zoekt een omgeving die je de kans geeft het beste uit jezelf te halen!

Je levert input aan de Salesmanager voor de verbetering van verkoopplannen en voert deze resultaatgericht uit. Je herkent jezelf in de volgende competenties: resultaatgericht, samenwerken en ondernemerschap.

Je bent woonachtig in een straal van maximaal 30 km rondom Amsterdam en fulltime beschikbaar (40 uur).

Wat breng je mee?
• Een afgeronde HBO-opleiding;
• Een passie voor sales;
• Aantoonbare resultaten in sales;
• Ervaring met telefonische acquisitie is een pré.
• Een dosis enthousiasme en een portie goede humor!

Wat bieden wij jou?
Enough is never enough“! (Ray Kroc, The Founder). Als nieuwe aanwinst van PMG krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en word je beloond voor je successen. We bieden een goed salaris en hele toffe secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, incentivereis en een persoonlijk ontwikkelingsbudget. En dan hebben we de borrels en onvergetelijke events nog niet eens genoemd. Elke dag is anders en voor wat ontspanning kun je even stoom afblazen bij de boksbal!

Wil jij ook een PMG-er zijn? Neem dan snel contact op met Isabelle Beijering via ons contactformulier.
Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar isabelle.beijering@pulsemedia-group.com of bellen met 020-7402792 of 06-50408929.

 


 

Wie is PMG?

Pulse Media Group is een jonge enthousiaste mediaorganisatie gevestigd in de Millennium Tower te Amsterdam. Gedreven professionals brengen iedere dag de marketingbehoefte van de klant in kaart en vertalen die in een op maat gemaakte mediacampagne. In welke fase van de marketingketen bevindt een product of dienst zich? Deze vraag is relevant om de juiste mediaproducten van PMG aan de klant te koppelen.

Flexibiliteit en maatwerk worden gerealiseerd doordat PMG alle expertise heeft ondergebracht in de afdelingen redactie, commercie, online, marketing, finance, DTP en administratie. PMG is actief in de zorgsector, overheid/semi-overheid, dienstverlening en de totale zakelijke markt.

Cultuur

Binnen PMG staan vrijheid, creativiteit en het realiseren van doelstellingen centraal. ‘Work hard, play hard’ is het motto. We kunnen ons perfect vinden in de quote van hockeycoach Marc Lammers: Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.

Binnen PMG hebben we sterk het geloof dat plezier, ambitie, drive en vrijheid resulteren in het behalen van zowel persoonlijke als zakelijke doelstellingen.

Let’s make it happen!