Finance Controller

Finance Controller (mogelijkheid voor 20-24 uur)

Ben jij iemand met oog voor detail, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een held (in) met cijfers? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Finance Controller!

Waarom Pulse Media Group?
Pulse Media Group is dé partner op het gebied van branded content marketing in de gezondheidsbranche en zakelijke markt. Kennis, commercieel inzicht en landelijke on- en offline distributiekanalen dragen bij aan een inhoudelijk sterk product met een groot bereik. Of het nu gaat om een langlopende crossmediale campagne of het eenmalig onder de aandacht brengen van een nieuw initiatief, Pulse Media heeft de middelen in huis. Iedere maand brengen wij in eigen beheer meerdere bijlagen en een magazine uit bij o.a. de Volkskrant, Trouw, Elsevier weekblad, MT en Arts & Auto. Daarnaast produceren wij online campagnes in o.a. SEO, Google display en social media.

Wat ga je doen als Finance Controller?
Als Finance Controller krijg jij de kans om verschil te maken binnen een ambitieuze, groeiende organisatie op het gebied van Finance. We starten bij het begin: de primaire processen. Je maakt kennis met de totale administratie: verwerken van inkoopfacturen, het administreren van kas,- bank,-en giro verkeer en controleren van inkoopfacturen en het betalingsverkeer. Om uiteindelijk de bedrijfsrisico’s te analyseren en het management te ondersteunen bij de te realiseren doelstellingen. Je bent betrokken bij de weekrapportages, maandrapportages en je bespreekt dit met de directie. Jij bent de adviseur voor je commerciële collega’s, het management en onze klanten.

Wat maakt jou Finance Controller?
Jij hebt een sterk analytisch vermogen en ziet geen detail over het hoofd. Je voelt je als een vis in het water in een functie met veel ruimte voor eigen inbreng binnen een ambitieuze, gezellige organisatie. Jouw vrienden omschrijven je als vasthoudend, ijverig, sociaal en overtuigend. Gelukkig maar, want jij wordt de sparringpartner van het management. Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en wilt altijd het maximale uit jezelf halen. Daarnaast wil je op z’n tijd meedoen met onze squat/plank minutes en daag je graag je collega’s uit voor een potje tafeltennis. Zo ben jij!

Alles bij elkaar ben jij…
• Communicatief sterk, ondernemend en je werkt secuur;
• Zelfstandig, ambitieus en je denkt in oplossingen;
• Bedreven in accounting of financial control (1-3 jaar werkervaring);
• Een echte pro met Microsoft Excel;
• Iemand met een afgeronde HBO (bedrijfs-)economische opleiding;
• Iemand die vloeiend Nederlands spreekt;
• Woonachtig in een straal van maximaal 30 km rondom Amsterdam en beschikbaar voor 20-24 uur;
• In het bezit van een goeie dosis enthousiasme en een portie goede (en slechte) humor!

Wat krijg je van ons?
“Enough is never enough”! (Ray Kroc, The Founder).
• Inhouse trainingen in CRM, Microsoft Excel;
• Ruimte voor jouw creativiteit, onbeperkte kansen om door te groeien en deel uit te maken van een superleuk team!
• Marktconform salaris om die stijgende huurprijzen te kunnen betalen in Amsterdam (en omgeving);
• Een talent coach om te zorgen dat je optimaal kunt presteren;
• En last but not least: elke week een mega gezellige borrel en veel teamuitjes!
Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij de ideale persoon voor deze functie? Stuur je cv en motivatiebrief naar isabelle.beijering@pulsemedia-group.com of bel met 020-7402792 of 06-40440543.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.