Online Marketeer

Online Marketeer

Is ‘Online’ jouw middle name en wil je werken binnen een groeiende mediaorganisatie? Weet jij Pulse Media Group online zichtbaar te maken als nooit tevoren? Zoek dan niet verder en lees deze vacature!

Waarom Pulse Media Group?
Pulse Media Group (PMG) is een landelijke toonaangevende uitgever op het gebied van innovatie, opinie, nieuws en ontwikkelingen binnen de zakelijke en gezondheidsbranche. Iedere maand brengen wij in eigen beheer meerdere themabijlagen en een magazine uit bij diverse kranten en magazines, waaronder de Volkskrant, Trouw, Elsevier weekblad, MT en Arts & Auto. Daarnaast publiceren wij online specials en content op onze online platforms. Wij zijn een unieke salesorganisatie binnen de media in Amsterdam in een gloednieuw pand met oa. een tafelvoetbal, tafeltennis, dartbord en een heuse Arcade Classics videokast! Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid.

Wat PMG uniek maakt?
De combinatie van hoogwaardige journalistiek (redactioneel en commercieel), de informele bedrijfscultuur en de gezelligste collega’s! Je zult tot het uiterste worden gedreven, maar successen worden altijd groots gevierd!

Wat ga je doen als Online Marketeer?
Jij gaat ervoor zorgen dat elke Nederlander weet wat Pulse Media Group doet en waar we voor staan. Of het nu gaat om Adwords campagnes, displays of social media, jij kan ons adviseren hoe we dit kunnen optimaliseren. Je bent analytisch sterk kan makkelijk werken in programma’s als Excel en Google Spreadsheets en weet welke acties nodig zijn om succesvolle online campagnes te draaien voor key accounts. Jij zal in deze functie een customer journey maken en een persona opstellen. Aan de hand hiervan ga jij onze website(s) optimaliseren om gekwalificeerde leads te genereren. Naast deze leads weet jij ook creatieve recruitment campagnes op te zetten voor employer branding. Daarnaast ga je meedenken met de online ROI proposities en je helpt de multichannel marketing/sales strategie opzetten.

Waarom we jou willen?
Je bent al enkele jaren aan het werk. Tijdens deze werkzaamheden heb je ervaring opgedaan van Google Adwords, SEO, analytics en remarketing activiteiten. Jij denkt en droomt in de wereld van online en ziet elke dag weer hoe het beter kan. Je bent stressbestendig, proactief en strategisch sterk. Je wilt graag groeien in het online marketing vak. Je kijkt uit naar onze online ambities en gaat actief aan de slag met onze online zichtbaarheid, social media en e-mail marketing. Je herkent jezelf in de volgende competenties: resultaatgericht, samenwerken en ondernemerschap. Je komt op de afdeling redactie te werken in een team met onze content marketeer en webredacteur. Je bent woonachtig in een straal van maximaal 30 km rondom Amsterdam en fulltime beschikbaar (40 uur). Jouw focus is niet het creëren van content. Deze kennis hebben we intern al in huis.

Wat breng je mee?
• Een afgeronde HBO-opleiding
• Een passie voor online marketing
• 2-4 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie
• Ervaring aan de (online marketing) bureauzijde is een pré
• Kennis van WordPress
• Certificaten van Google analytics en Google Adwords zijn een pré.
• Een dosis enthousiasme en een portie goede humor!

Wat bieden wij jou?
“Enough is never enough”! (Ray Kroc, The Founder).
• Lekker salaris en een nog betere bonusregeling naar prestatie
• Een persoonlijk ontwikkelingsbudget
• Vrijdagmiddag borrels, barista bar, vers fruit, incentives en leuke teamuitjes
• Wedstrijdjes bij de tafeltennistafel, tafelvoetbal en een Arcade Classics videokast
• Je zult tot het uiterste worden gedreven, maar successen worden altijd goed gevierd!
• Cliché, maar waar: zelfstandigheid en vrijheid in het creatieve proces

Wil jij ook een PMG-er zijn?

Solliciteer direct!

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar isabelle.beijering@pulsemedia-group.com of bellen met 020-7402792 of 06-40440543.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.