Over ons

Hoe zorgt u als bedrijf of instelling ervoor dat uw boodschap echt landt bij uw doelgroep? Welke media zet u in en hoe zorgt u ervoor dat uw informatie inhoudelijk boeit, beklijft en aanzet tot actie? Dat is waar Pulse Media Group (PMG) zich over buigt. PMG ondersteunt organisaties bij het verwezenlijken van marketing- en salesdoelstellingen. Daarvoor zet PMG een cross-mediale benadering in.

UITGEBREIDE MARKTKENNIS

PMG biedt zowel kleine als grote organisaties passende oplossingen om hun verhaal richting hun doelgroep te communiceren. Daarbij richten wij ons expliciet op het bedrijfsleven en de zorg. De ondernemende media-adviseurs van PMG kennen deze markten als geen ander en adviseren u over de best passende oplossing. In alle gevallen gaat het erom uw boodschap via een inhoudelijk goede vertaling aan uw doelgroep kenbaar te maken. Dit doet PMG op een kwalitatief hoogstaande manier met inhouse redactie en vormgeving.

MISSIE EN VISIE

Door voortdurend in te springen op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media en marketing, ziet PMG talloze kansen voor de toekomst. Een toekomst waarin het bedrijf op basis van duurzame partnerships en klantrelaties binnen Nederland en daarbuiten actief zal zijn in het communiceren richting verschillende doelgroepen.

Isabelle Beijering

Corporate Recruiter

Isabelle Beijering

Director of Sales

Adil Boumanjal

Media-adviseur

Nathalie du Bruin

Healthcare Marketing Director

Maarten Le Fevre

Redacteur

Laura Fransen

Content marketeer

Koen Groen

Media-adviseur

Ralph Hekscher

Webredacteur

Daryl Jie

Media-adviseur

Jasper Poot

Media-adviseur

Kimberley Rijnbeek

Media-adviseur

Pedro Rodrigues

CEO

Paul van Vuuren

Salesmanager

Marc Zwiers

Office manager

Nicole Semp

Santino Koopmanschap

Media-adviseur

Santino Koopmanschap

Kyra Kemps

Redactie Coördinator

Kyra Kemps