Over ons

Hoe zorgt u als bedrijf of instelling ervoor dat uw boodschap echt landt bij uw doelgroep? Welke media zet u in en hoe zorgt u ervoor dat uw informatie inhoudelijk boeit, beklijft en aanzet tot actie? Dat is waar Pulse Media Group (PMG) zich over buigt. PMG ondersteunt organisaties bij het verwezenlijken van marketing- en salesdoelstellingen. Daarvoor zet PMG een cross-mediale benadering in.

UITGEBREIDE MARKTKENNIS

PMG biedt zowel kleine als grote organisaties passende oplossingen om hun verhaal richting hun doelgroep te communiceren. Daarbij richten wij ons expliciet op het bedrijfsleven en de zorg. De ondernemende media-adviseurs van PMG kennen deze markten als geen ander en adviseren u over de best passende oplossing. In alle gevallen gaat het erom uw boodschap via een inhoudelijk goede vertaling aan uw doelgroep kenbaar te maken. Dit doet PMG op een kwalitatief hoogstaande manier met inhouse redactie en vormgeving.

MISSIE EN VISIE

Door voortdurend in te springen op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media en marketing, ziet PMG talloze kansen voor de toekomst. Een toekomst waarin het bedrijf op basis van duurzame partnerships en klantrelaties binnen Nederland en daarbuiten actief zal zijn in het communiceren richting verschillende doelgroepen.

Corporate Recruiter

Isabelle Beijering

Redactiecoördinator & Research

Sander Bobeldijk

Director of Sales

Adil Boumanjal

Senior Media-adviseur

Nathalie du Bruin

Healthcare Marketing Director

Maarten Le Fevre

Redacteur

Laura Fransen

Media-adviseur

Niels Haages

Content manager

Sanne de Jager

Redacteur

Daryl Jie

Redactie Coördinator

Kyra Kemps

Media-adviseur

Jeroen Mulder

Media-adviseur

Laura Nagtegaal

Media-adviseur

Wouter Nieuwland

Media-adviseur

Eva Oppel

Media-adviseur

Reinoud Overduin

Media-adviseur

Jasper Poot

CEO

Paul van Vuuren