Vacatures


Goed dat je er bent! Pulse Media Group is snel gegroeid en bestaat inmiddels 6 jaar. Dit komt door onze talenten! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om mee te groeien met onze organisatie. Ben jij de volgende? Bekijk onze vacatures en start your Pulse journey here! 

Vacatures

Account manager (Junior/Medior)
In deze rol als Account manager run je jouw eigen media campagne door het benaderen van nieuwe en bestaande klanten. Je bent verantwoordelijk voor de redactionele en commerciële content, waarbij je nauw samenwerkt met redactie.

Bekijk hier de vacature!

Finance Controller
Ben jij iemand met oog voor detail, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een held (in) met cijfers? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Finance Controller!

Bekijk hier de vacature!

Sales traineeship
Jij wilt in de sales! Ons traineeship is de kickstart voor je carriere. We leiden je op van A-Z tot een echte sales professional. We zorgen daarnaast dat je optimaal kan functioneren door onze inhouse talent coach.

Bekijk hier de vacature!

Online marketeer
Is Online jouw middle name en wil je werken binnen een groeiende media organisatie? Weet jij Pulse Media Group online zichtbaar te maken als nooit tevoren en bent bekend met Growth Hacking? Jij gaat ervoor zorgen dat elke Nederlander weet wat Pulse Media Group doet en waar we voor staan. Of het nu gaat om Adwords campagnes, displays of social media, jij kan ons adviseren hoe we dit kunnen optimaliseren.

Bekijk hier de vacature!

Sales support
Als onze Pulse Sales Support ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van de verkoopprocessen en het verder optimaliseren van de processen rondom Sales!

Bekijk hier de vacature!

Redactiecoördinator
Jij bent als redactiecoördinator bezig met de ‘day after’. En dan heb ik het niet over de befaamde weekend kater, maar jouw strakke planning! Wat vandaag op de agenda staat heb je natuurlijk al geregeld, anders slaap jij niet lekker. Jij bent altijd bezig met de volgende dag en de dag daarna en de week daarna etc. Lijkt het je leuk om meerdere mediaprojecten tegelijk te coördineren? Dan is dit de rol voor jou!

Bekijk hier de vacature!

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar isabelle.beijering@pulsemedia-group.com of bellen met 020-7402792 of 06-40440543.

Corporate recruiter