Werken bij

Hoofdredacteur

Leidinggeven, commercieel inzicht en verantwoordelijkheid voor onze eindredactie is op jouw lijf geschreven. Lijkt het je een gouden kans om voor een scale up te werken? Dan biedt Pulse Media Group deze mogelijkheid! Bekijk hier de vacature!

Team Lead

Jij zit aan het plafond in jouw huidige commerciële rol en bent toe aan een nieuwe stap. Met een dosis goede (en slechte) humor, energie en coaching ambities, kan jij verschil maken binnen ons salesteam als Team Lead. Bekijk hier de vacature!

Accountmanager

In deze rol als Junior/Medior/Senior Account Manager sluit je meer deals dan Harvey Specter in Suits of Ari Gold in Entourage en geef je meer gas dan Verstappen. Jij overtuigt klanten dat elke dag zonder onze media campagnes een gemiste kans is. Jij wil altijd winnen en bent geboren om high fives uit te delen. Jij bent zelfstandig, ambitieus en denkt in oplossingen.

Online Marketeer

Is Online jouw middle name en wil je werken binnen een groeiende media organisatie? Weet jij Pulse Media Group online zichtbaar te maken als nooit tevoren? Jij gaat ervoor zorgen dat elke Nederlander weet wat Pulse Media Group doet en waar we voor staan. Of het nu gaat om Adwords campagnes, displays of social media, jij kan ons adviseren hoe we dit kunnen optimaliseren. Bekijk hier de vacature!

Redactiecoördinator

Jij bent altijd bezig met de ‘day after’. En dan heb ik het niet over de befaamde weekend kater, maar jouw strakke planning! Wat vandaag op de agenda staat heb je natuurlijk al geregeld, anders slaap jij niet lekker. Jij bent altijd bezig met de volgende dag en de dag daarna en de week daarna etc. Lijkt het je leuk om meerdere mediaprojecten tegelijk te coördineren? Dan is dit de rol voor jou! Bekijk hier de vacature!

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar isabelle.beijering@pulsemedia-group.com of bellen met 020-7402792 of 06-40440543.