Werken bij

Stagiair HR en Recruitment
Als onze HR en Recruitment stagiair bij Pulse Media Group zullen wij er voor zorgen dat je meer dan genoeg te doen hebt en dan bedoelen we niet dat je de koffie rond moet brengen en postbode mag spelen. Jij gaat de komende vijf maanden de Corporate Recruiter en de HR administrateur ondersteunen. Binnen no time, leer jij alle kneepjes van het vak.

Bekijk hier de vacature!

Hoofdredacteur
Leidinggeven, commercieel inzicht en verantwoordelijkheid voor onze eindredactie is op jouw lijf geschreven. Lijkt het je een gouden kans om voor een scale up te werken? Dan biedt Pulse Media Group deze mogelijkheid!

Bekijk hier de vacature!

Team Lead
Jij zit aan het plafond in jouw huidige commerciële rol en bent toe aan een nieuwe stap. Met een dosis goede (en slechte) humor, energie en coaching ambities, kan jij verschil maken binnen ons salesteam als Team Lead.

Bekijk hier de vacature!

Accountmanager
In deze rol als Junior/Medior/Senior Account Manager sluit je meer deals dan Harvey Specter in Suits of Ari Gold in Entourage en geef je meer gas dan Verstappen. Jij overtuigt klanten dat elke dag zonder onze media campagnes een gemiste kans is. Jij wil altijd winnen en bent geboren om high fives uit te delen. Jij bent zelfstandig, ambitieus en denkt in oplossingen.

Online Marketeer
Is Online jouw middle name en wil je werken binnen een groeiende media organisatie? Weet jij Pulse Media Group online zichtbaar te maken als nooit tevoren? Jij gaat ervoor zorgen dat elke Nederlander weet wat Pulse Media Group doet en waar we voor staan. Of het nu gaat om Adwords campagnes, displays of social media, jij kan ons adviseren hoe we dit kunnen optimaliseren.

Bekijk hier de vacature!

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar isabelle.beijering@pulsemedia-group.com of bellen met 020-7402792 of 06-40440543.

Isabelle Beijering

Corporate Recruiter