Vacatures


Goed dat je er bent! Pulse Media Group is snel gegroeid en bestaat inmiddels 6 jaar. Dit komt door onze talenten! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om mee te groeien met onze organisatie. Ben jij de volgende? Bekijk onze vacatures en start your Pulse journey here! 

Vacatures

Accountmanager (Junior/Medior)
In deze rol als Account manager run je jouw eigen media campagne door het benaderen van nieuwe en bestaande klanten. Je bent verantwoordelijk voor de redactionele en commerciële content, waarbij je nauw samenwerkt met redactie.

Bekijk hier de vacature!

Finance Controller (24 uur)
Ben jij iemand met oog voor detail, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een held (in) met cijfers? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Finance Controller!

Bekijk hier de vacature!

Online marketeer
Is Online jouw middle name en wil je werken binnen een groeiende media organisatie? Weet jij Pulse Media Group online zichtbaar te maken als nooit tevoren en bent bekend met Growth Hacking? Jij gaat ervoor zorgen dat elke Nederlander weet wat Pulse Media Group doet en waar we voor staan. Of het nu gaat om Adwords campagnes, displays of social media, jij kan ons adviseren hoe we dit kunnen optimaliseren.

Bekijk hier de vacature!

Sales support (32-40 uur)
Als onze Pulse Sales Support ben jij de spin in het web van onze organisatie, heb je veel contact met klanten en zorg jij ervoor dat je samen met ons salesteam de mooiste media campagnes neerzet! Dus vind jij het leuk om mee te denken over maatschappelijke thema’s en om ons sales team hierin te ondersteunen? Lees dan verder!

Bekijk hier de vacature!

Project Coördinator

Jij bent als coördinator bezig met de ‘day after’. En dan heb ik het niet over de befaamde weekendkater, maar jouw strakke planning!
Wat vandaag op de agenda staat heb je natuurlijk al geregeld, anders slaap jij niet lekker. Jij bent altijd bezig met plannen en regelen en weet altijd precies wat er moet gebeuren. Lijkt het je leuk om de uitvoering van meerdere mediaprojecten tegelijk te coördineren? Dan is dit de rol voor jou!

Bekijk hier de vacature!

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar isabelle.beijering@pulsemedia-group.com of bellen met 020-7402792 of 06-40440543.

Corporate recruiter